Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 18 листопада 2022 р.

Мистецька година "А вже осінь прийшла у мій сад…"🍁

Чарівна та неповторна осіння палітра. Невимовні пахощі наповнюють прохолодне повітря. Догорають яскравим полум’ям останні квіти. Спокій і тиша наповнює все навколо. І лише зрідка дмухне легкий вітерець, пограється опалим листям та й знову кине на землю золото осені. А в бездонному небі – чиста просинь! І хочеться знятися у високе безмежне небо, і летіти, летіти, летіти… Бо в тобі звучить неповторна музика любові до всього світу, звучить глибоко, на струнах серця та робить тебе ліриком, поетом.

16 листопада в центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась мистецька година "А вже осінь прийшла у мій сад…".

На подію організаторки запросили підопічних БФ "Карітас Хмельницький УГКЦ", членів проєкту "Соціально-культурна спільнота "Молоді серця".

У позитивній атмосфері ведучі декламували поетичну творчість українських авторів.

Яскравим творчим доповненням стало виконання сольних та інструментальних номерів учениці Хмельницької дитячої школи мистецтв "Заріччя" Череватої Еріки (клас сольного співу Тетяни Килимник) та студенток відділу "Оркестрові струнні інструменти" музичного коледжу ім. Заремби.


До музичної програми увійшли композиції українських та зарубіжних композиторів виконані за допомогою фортепіано, скрипки, гітари та домри.

Присутні поринули у світ чарівних мелодій та душевних поезій, гарного настрою та приємних вражень, теплих побажань і щирого спілкування.

"Провели осінь у невимушеній і святковій атмосфері. Бо хороших емоцій потребують усі. Особливо тепер, у складні часи", - відзначили на завершення бібліотекарі.

Немає коментарів:

Дописати коментар