Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 25 листопада 2022 р.

Презентація книги "Радощі спілого літа" Галини Корицької🌞

Поезія - то завжди натхнення, щирість, незбагненна палітра почуттів. Особливо та, що написана для дітей. Адже маленькі читачі очікують від автора повної відвертості та різноманіття тем. Зустрічі з літераторами - традиційна для бібліотек, адже таке спілкування дарує незабутні емоції як для читачів, так і для творчих особистостей.

23 листопада у центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась презентація книги "Радощі спілого літа" відомої подільської письменниці та поетки Галини Корицької. Ця збірка четверта у творчому доробку авторки та перша віршована книга саме для молодших школярів.
Пані Галина - заступниця голови Хмельницького обласного осередку "Конгрес літераторів України", дипломантка міських і обласних конкурсів і фестивалів. Друкується поетка в колективних збірниках, альманахах, в періодичній пресі та соцмережах.
Пише переважно твори для старшокласників і дорослих, але відзначає: "Для дітей писати мені подобається. Просто раніше не виходило написати достатньо для книги. Але одного разу, в цій бібліотеці на зустрічі з дітьми, мене запитали, чи пишу я для маленьких. І я вирішила, що це той час, коли варто почати".
На презентацію завітали третьокласники СЗОШ №21. Діти активно цікавились творчістю літераторки, ставили безліч питань, ділились враженнями від віршів, розповідали про власні проби пера.
"Мудрі, повчальні, веселі та життєві вірші пані Галини дарують теплі емоції та наштовхують дітлахів на роздуми. Впевнені, що саме такою повинна бути поезія для дітей", - відзначила вчителька СЗОШ №21 Наталія Володимирівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар