Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 25 листопада 2022 р.

Відеомандрівка "Вплив забруднення навколишнього середовища на здоров’я людини"🌿

Забруднення навколишнього середовища негативно позначається на нашому здоров’ї. Людина здавна розглядає навколишнє природне середовище в основному як джерело сировинних запасів, необхідних для задоволення своїх потреб. Діяльність людини призводить до постійного забруднення середовища: атмосферного повітря, природних вод і ґрунтів.

25 листопада в центральній публічній дитячій бібліотеці відбулось онлайн-засідання клубу "Зелена планета".

Бібліотекарка читального залу провела для любителів природи відеомандрівку "Вплив забруднення навколишнього середовища на здоров’я людини".

На засіданні учасники клубу, учні 7-Б класу СЗОШ №21, дізнались більше про те, як потрібно піклуватись про навколишнє природне середовище та власне здоров’я.

"Кожна людина сама повинна піклуватися про довкілля і своє здоров’я. Турбота про довкілля починається з власного будинку, вулиці, парку і т.д. Необхідно змінити своє споживацьке, агресивне ставлення до природи, замінити його турботою про збереження всього живого, брати участь в озелененні рідного населеного пункту", - зазначила бібліотекарка читального залу Нечипор Таїсія.



Немає коментарів:

Дописати коментар