Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 25 листопада 2022 р.

Літературний дивограй "Чарівний ланцюжок нових книжок"💫

А ви знаєте, коли у бібліотеці найбільше свято? Коли ми отримуємо нові книги! Цей запах фарби на новеньких аркушах, яскраві ілюстрації та легенький скрип палітурки приносять неабияке задоволення справжнім книголюбам😉

Поява новинок - радість для всіх: як для бібліотекарів, так і для мешканців міста. Адже кожна нова книга - це завжди нове знайомство з незвіданим літературним світом і позитивні емоції.

25 листопада у центральній публічній дитячій бібліотеці працівниці організували літературний дивограй "Чарівний ланцюжок нових книжок"

Мета події: презентувати читачам нові надходження, розповісти більше про популярні серії книг, зокрема художні видання сучасних українських і зарубіжних авторів.

Цього дня усі відвідувачі, читачі різних вікових груп, ознайомились із яскравою літературою на будь-який смак. Пригодницькі історії для малечі, сучасні детективчики для школярів, цікаві художні й енциклопедичні видання для старшокласників і дорослих стали частиною універсальної добірки новинок.

"Ми впевнені, що нова література зацікавить широке коло читачів - і маленьких дослідників, і шукачів пригод, і шанувальників різних видів мистецтва, спорту, техніки та інших галузей. Нові книжки вже приємно шурхотять сторінками на полицях нашої бібліотеки й з нетерпінням чекають на вас, друзі!", - відзначають бібліотекарки.

Немає коментарів:

Дописати коментар