Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 13 грудня 2016 р.

Інтернет-порадник для батьків

Сьогодні Інтернет дає батькам можливість стати дбайливими вихователями. 

Пропонуємо добірку сайтів з цікавою інформацією та порадами, як досягти гармонійного, всебічного розвитку дитини.


Cайт присвячений питанням народження, розвитку та виховання дітей. Призначений для батьків, які шукають докладну інформацію в Інтернеті.

Інформація про планування дитини, вагітність, пологи, догляд, виховання та розвиток дітей, здоров'я, красу. Фотоконкурси, форуми, журнали, приватні сторінки.

Інформація для батьків: вагітність та пологи, виховання та навчання дітей, статті, форум, консультації спеціалістів, законодавство про сім'ю. Для дітей скоромовки, загадки, вірші та пісні, розмальовки.  

Статті та інтерактивне спілкування з педіатром, логопедом, психологом; "Скарбничка родинного досвіду", поради щодо раннього розвитку дитини.

http://www.mamochki.ru
Про все, що може бути цікавим для молодої матусі  про вагітність та пологи, виховання малят, жіночу красу та здоров'я, рукоділля та домашнє господарство, сімейне дозвілля та відпочинок.

Клуб широко відчиняє віртуальні двері для всіх, хто зацікавлений проблемами виховання та здоров'я дітей, їхньої освіти та розвитку творчих здібностей. 

Ресурс створений для того, щоб кожен з батьків міг знайти відповіді на хвилюючі запитання і таким чином поліпшити процес дорослішання своїх дітей.

Пізнавально-розважальний портал для дітей, батьків та педагогів. Конкурси і вікторини, віртуальна школа для малюків, ігри і мультфільми, методики раннього навчання, консультації дитячих фахівців, сценарії свят, батьківський досвід, служба розсилки віртуальних листівок.

http://dytpsyholog.com/
Перший український сайт для батьків та дитячих психологів. Поради дитячого психолога, розвиток сприйняття, уваги, памяті, мислення, творчих здібностей, корекція поведінки, лікування казкою та ще багато корисної інформації для сучасних батьків.

Немає коментарів:

Дописати коментар