Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 8 грудня 2016 р.

ІнфоБум «Як стати успішною людиною»




В Україні 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування – професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.
15 липня 1997 року Верховна Рада України ратифікувала «Європейську хартію місцевого самоврядування», яка таким чином стала частиною національного законодавства.
Які ж вони, представники місцевого самоврядування у Хмельницькому? Чи успішні вони люди? Як стали успішними в політиці та бізнесі?
Сьогодні, 8 грудня, учні 11 класу гімназії №2 мали нагоду поспілкуватись з представниками місцевого самоврядування міста в центральній бібліотеці-філії для дітей №12. Гостями зустрічі були: депутат Хмельницької обласної Ради Іван Гончар, депутати Хмельницької міської Ради Олександр Василишин та Віталій Коліщак.
Іван Гончар розповів, що вже у 14 років відчув себе патріотом. «Українська мова та українські традиції, повага до батьків, знання свого коріння – з цього починається любов до Батьківщини. Як стати успішним? Бути наполегливим, вперто йти до своєї мети, займатись спортом і постійно вчитись» - наголосив депутат.
Олександр Василишин продовжив думку колеги: «Тренуйте розум – читайте, розв’язуйте математичні задачі та приклади, розвивайте логіку. Тренуйте тіло. Не будьте байдужими, якщо прагнете змін – дійте! Починайте з малого, щоб досягти більшого».
«Головний урок,  який винесли для себе одинадцятикласники – залишатися людиною у будь-яких життєвих ситуаціях та досягати поставленої мети з «холодним розумом та гарячим серцем». Ще раз переконався, що ділитися знаннями та досвідом, дослухатися до думки та побажань підростаючого покоління у напрямку розвитку міста, - ось, що має стояти на першому місті у роботі депутата» висловив свою думку Віталій Коліщак.
Це люди, які щодня докладають зусиль, щоб зробити Хмельницький кращим.
Вони стали успішними і поділились власним досвідом.




Немає коментарів:

Дописати коментар