Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 6 вересня 2022 р.

6 вересня - День читання книг📚

"Люди, які не розуміють одне одного, не можуть обмінюватися ідеями, не можуть спілкуватися. Найпростіший спосіб гарантовано виростити 
грамотних дітей - це навчити їх читати 
й показати, що читати приємно". 
 
Ніл Гейман
"Мистецтво має значення"

Щороку, 6 вересня, усі поціновувачі читання відзначають День читання книг. Свято створено, зокрема, щоб підбадьорити тих, хто любить читати, та нагадати тим, хто не полюбляє таке дозвілля, про його користь.
Подія покликана стимулювати шанувальників книжки придбати собі щось новеньке для власної бібліотеки або сходити до бібліотеки за цікавинкою.


Дослідження показують, що читання знижує рівень стресу, підвищує рівень знань, посилює концентрацію, знижує ризик розвитку хвороби Альцгеймера та деменції. Так само як і будь-якому м’язу людського тіла, мозку необхідне тренування, щоб залишатися сильним і здоровим. Коли ми читаємо все змінюється.


Сьогодні саме час закутатись у плед, взяти горнятко чаю, книгу та помандрувати сторінками надзвичайних пригод. Тож читайте, друзі! Пізнавайте нові світи, подорожуйте захоплюючими історіями, знайомтесь із крутими персонажами та дізнавайтесь безліч цікавого з ваших вірних друзів - книжок!
Чекаємо вас у нашій бібліотеці!😉

Немає коментарів:

Дописати коментар