Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 15 вересня 2022 р.

День періодики "Країна Журналія - книжковий бульвар"😊

Читай журнали та газети

І подолай усі тенета!

Дізнаєшся про Всесвіт гарний,

Труди твої не будуть марні!


Щоб потрапити в країну Журналію, не потрібно купувати квитки, пакувати валізи та чекати канікул. Вона завжди на місці - у Центральній публічній дитячій бібліотеці.

Сьогодні, 15 вересня, бібліотекарки організували для читачів день періодики "Країна Журналія - книжковий бульвар". Це своєрідний фестиваль новинок газетно-журнального світу. А подивитись, точніше, почитати є що! Еколого-натуралістичний журнал "Паросток" і тінейджерський "Однокласник", "Крилаті" та "Яблунька", "Маленькі академіки" та "Пізнайко" для чомучок, а також газети, які дадуть поради дорослим у будь-якій життєвій ситуації.

Газети та журнали несуть читачам оперативну інформацію про все, що відбувається навколо, висвітлюють події, факти, відомості, відповідають на питання. Від часу написання книги до виходу її у світ минають роки. Тим часом у газетах цей проміжок часу обчислюється днями, а в журналах - кількома місяцями.

В усіх куточках світу є кореспонденти, які уважно слідкують за життям і про найцікавіше негайно повідомляють до періодичних видань. До редакцій новини приходять звідусіль і все друкують великими тиражами, саме тому свіжі номери одночасно читають мільйони людей.

"Репертуар дитячих та підліткових видань зараз досить різноманітний. Майже вся дитяча газетно-журнальна продукція чудово ілюстрована, видається на гарному папері та задовільняє інтереси сучасних дітей", - відзначила бібліотекар молодшого абонементу Леся Кутей.

Любі друзі, якщо ви ще не ознайомились із періодикою нашої бібліотеки, обов`язково завітайте!😉



Немає коментарів:

Дописати коментар