Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 30 вересня 2022 р.

День відкритих дверей "Бібліотека - твоя територія"📚

Центральна публічна дитяча бібліотека вже давно перетворилася на майданчик для спілкування, творчої реалізації та самоосвіти, тому кожен відвідувач знайшов свою територію у нас.

Сьогодні, 30 вересня, з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, працівниці книгозбірні організували День відкритих дверей "Бібліотека - твоя територія". Усі охочі цього дня зможуть дізнатися більше про роботу бібліотекарів, структуру фондів, досягнення та плани на майбутнє.

У нашій бібліотеці створено умови для спілкування користувачів і розвитку їхніх творчих здібностей. Так, у нашому приміщенні цілком можна відпочивати, читаючи книги та журнали, відгадуючи ребуси та кросворди, збираючи пазли, граючи в настільні ігри, інсценуючи маленькі лялькові вистави, переглядаючи фільми у читальному залі.

Працівниці постійно вигадують щось цікаве, щоб читачі з задоволенням приходили до бібліотеки не тільки по книги, а просто поспілкуватися, про щось дізнатися або ж навчитись новому. А наші книголюби дуже творчі та талановиті, тому неодмінно беруть участь у креативних майстерках, концертних програмах, тренінгах та активних заняттях, які в нас організовуються.

Центральна публічна дитяча бібліотека  не просто книгосховище, це:

😊 осередок спілкування "від серця до серця";

😊 місце зустрічей із цікавими людьми;

😊 скарбниця класних ідей, проєктів і творчих активностей;

😊 невичерпне джерело інформації;

😊 місце для проведення різноманітних заходів.

І нам дуже приємно бачити зацікавлені очі відвідувачів, які полюбляють вільний час проводити саме у нашій бібліотеці.

Тож сьогодні, у Всеукраїнський день бібліотек, ми дякуємо нашим читачам за те, що залишаються з улюбленою бібліотекою за будь-яких умов, а також усім нашим бібліодрузям, які допомагають створювати затишну атмосферу та чудові заходи для шанувальників нашого бібліотечного простору😉

Зі святом!💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар