Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 22 вересня 2022 р.

Літературна година "Рідне місто святкує"🎁

Щороку, в останню суботу вересня, наше славне місто відзначає День народження. Це грандіозна подія для мешканців Хмельницького, до якої активно готуються містяни протягом всього місяця. Цьогоріч ця подія припадає на 24 вересня. У 2022 році Хмельницькому виповнюється 591 рік!

Напередодні, 22 вересня, бібліотекарки центральної публічної дитячої бібліотеки організували літературну годину "Рідне місто святкує". Захід провели в рамках Хмельницького міського літературного марафону "Щодня читай українською" для учнів 4 класу СЗОШ №21.

Гостею літературної години стала талановита письменниця та поетка, журналістка, теле- та радіоведуча, лауреатка різноманітних фестивалів, конкурсів і премій, членкиня міських і обласних спілок та організацій, зокрема НСПУ та НСЖУ, прекрасна подолянка Оксана Радушинська.

Пані Оксана пригадала дитинство та своє захоплення літературою, розповіла про перші спроби письма, описала, якою уявляє ідеальну українську дитячу книжку. Також авторка розповіла про участь в літературних конкурсах, співпрацю з громадськими організаціями та волонтерство під час війни.


Читачі активно ставили питання письменниці про її життя та творчість, цікавились секретами написання віршів, відгадували римовані загадки пані Оксани, декламували власні вірші та ділились враженнями від прочитаних книг з її доробку.


Зустріч відбулась у жвавій та приємній атмосфері, спілкування з пані Оксаною подарувало присутнім позитивні емоції.

"Дуже сподобалось на цій зустрічі. Ми ніби брали справжнє інтерв`ю в письменниці та журналістки. Вона розповіла, як гарно писати та прочитала нам свої вірші, а ми почитали свої. Коли вийде нова книжка Оксани Петрівни - ми обов`язково прийдемо знову на зустріч", - відзначила читачка Мілана.

Немає коментарів:

Дописати коментар