Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 8 вересня 2022 р.

Кіномандрівка "Запрошує країна Мультляндія" 💻

Останні роки щедрі на неймовірні мультфільми. Жанр давно вийшов за рамки лише дитячого кіно, анімація стає все якіснішою, а пригоди усе дивовижнішими. Мультфільми - чудова розвага, а правильні стрічки дають дітлахам сучасні знання та корисні навички.
Сьогодні, 8 вересня, бібліотекарки молодшого відділу організували для читачів кіномандрівку "Запрошує країна Мультляндія".
Мета заходу: налаштувати школярів на вдалий навчальний рік, відволікти від буденності, а також сформувати важливі навички толерантного ставлення до оточення та природи.
Для зустрічі обрали українські мультфільми, щоб разом із дітками насолодитися рідною мовою, досхочу посміятися, пригадати дитинство та гарно провести час.
Усі охочі зібрались на перегляд кумедних і повчальних мультів, що розповіли глядачам про добро та справедливість, дружбу та повагу, важливість всебічного розвитку та любов до навколишнього середовища.


"Ми часто дивимось мультики вдома з батьками. І мені подобається, що можна це робити і в бібліотеці, яку відвідую щотижня. Дуже класні мультфільми ми подивились сьогодні, особливо мені сподобався "Коп і Штик. Завзяті кроти", - розповіла читачка Христинка.

Немає коментарів:

Дописати коментар