Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 8 вересня 2022 р.

Ігрове заняття від Товариства Червоного Хреста😊

З початком осені все зазнає змін: у школярів починається навчання, надворі стає прохолодніше, землю вкриває жовте листя і ми починаємо цінувати тепло й затишок у наших домівках. Незмінними залишаються любов до книг і зустрічі з волонтерами психосоціальної підтримки Хмельницької міської організації "Товариство Червоного Хреста" в нашій бібліотеці.

Традиційно, щочетверга, допитливі читайлики збираються в читальному залі центральної публічної дитячої бібліотеки №12, щоб поспілкуватись, дізнатись більше про себе та своє оточення, познайомитись із однолітками.

Сьогодні, 8 вересня, координатори "Товариства Червоного Хреста" створили невимушену атмосферу для присутніх із елементами творчості.
Насамперед дітлахи поділились враженнями від перших днів навчання, пригадали, як провели літні канікули, розповіли про мандри з родинами та мрії про майбутнє.


Також читачі взяли участь у грі "Відгадай тваринку", вікторині та виконали тренінгові завдання, запропоновані волонтерами.


Родзинкою заняття стало малювання долоньками, під час якого школярі створили картинки фарбами кольорів державного прапора.


"Важливі такі зустрічі, адже діти прагнуть мати цікаве та корисне дозвілля. Волонтери психосоціальної підтримки Хмельницької міської організації "Товариство Червоного Хреста" організовують пізнавальні заняття, грають в ігри та дають можливість нашим читачам виявити творчі здібності", - відзначають працівниці бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар