Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 10 квітня 2024 р.

Зустріч із патрульними "Відкриваємо світ правопорядку для дітей"👮

Створення безпечного середовища у школах, спілкування з дітьми, участь у розв’язанні можливих конфліктних ситуацій - важливі складові виховання дітей як відповідальних та свідомих громадян. Саме тому важливо залучати школярів до участі в заходах, присвячених правопорядку.

Сьогодні, 10 квітня, у Центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась зустріч із патрульними "Відкриваємо світ правопорядку для дітей". Організаторки запросили учнів 2-В класу Початкової школи №3 поспілкуватись із людьми, які щодня створюють безпечне середовище для мешканців нашого міста.


Мета заходу - познайомити дітей з роботою поліцейських і розширити їх розуміння про правопорядок та безпеку. Учасники цього заходу мали можливість не лише поспілкуватися з патрульними, але і доторкнутися до реального обладнання та спеціальних засобів, які використовуються в повсякденній роботі правоохоронців.


Один із найпопулярніших етапів зустрічі - випробування поліцейського спорядження. Діти із задоволенням приміряли каску, бронежилет та інше обладнання, відчуваючи себе справжніми поліцейськими. Крім того, патрульні Дмитро та Роман нагадали правила безпеки та розповіли про принципи роботи поліції.

Загалом, ця подія стала чудовою можливістю для дітей відчути атмосферу поліцейської діяльності та отримати корисні знання про правопорядок і безпеку.

Немає коментарів:

Дописати коментар