Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 4 квітня 2024 р.

Нові читайлики у нашій бібліотеці😊

Знайомство з бібліотекою - це затишні зустрічі, безліч цікавої інформації та гарні враження. Бібліотекарі завжди раді новим читачам, щирому інтересу відвідувачів і бажанню приходити до нашої бібліотеки знову й знову.

Сьогодні, 4 квітня, у центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась екскурсія для другокласників СЗОШ №13.

Дітки дізнались про важливість і функціональність бібліотечних просторів, створення перших книг і сучасне книгодрукування, книжкові рекорди та факти про літературу.

Також читачі ознайомились із бібліотечними відділами та послугами, поглибили знання про правила поводження з виданнями, подивились мультфільм і обрали книги для позакласного читання.

"Екскурсія до бібліотеки - важливий крок до виховання справжніх книголюбів. Саме під час першої зустрічі потрібно зацікавити дітей настільки, щоб вони стали постійними читачами. Змістовність, інтерактивність та приємна атмосфера таких заходів захоплюють майбутніх відвідувачів. Та й відстань не має значення, якщо це про любов до читання та книг, корисне дозвілля та різноманітні розваги для молодших школярів", - відзначають організаторки події.







Немає коментарів:

Дописати коментар