Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 12 квітня 2024 р.

Мистецько-освітній проєкт "Джерельце доброти"😊

Книга "Джерельце доброти" - справжнісіньке джерело добрих почуттів, світлого настрою, чуйного, доброзичливого та дбайливого відношення до оточуючих і навколишнього світу. До видання увійшли цікаві вірші Марії Дем'янюк, частина яких покладена на ноти відомим композитором Миколою Ведмедерею.

Марія Дем'янюк - письменниця, поетеса, кандидат філологічних наук, доцент. Працює в Хмельницькому національному університеті, член Національної спілки письменників України. Микола Ведмедеря - композитор і педагог. Співпрацює з багатьма українськими поетами, з якими створено сотні пісень.

Сьогодні, 12 квітня, у Центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась презентація збірки дитячих пісень "Джерельце доброти". Відбувся захід за участю учнів Хмельницької школи мистецтв "Заріччя". На подію запросили учнів 1-А класу Початкової школи №3.

Ідея цього проєкту - відтворити творчість авторки за допомогою музики й дати змогу слухачам і глядачам дізнатись більше про творчий тандем подільської літераторки та харківського композитора.

Презентація розпочалась із відеозвернення авторки, яка розповіла про особливості цієї збірки та віршики, які увійшли до неї, а також подякувала присутнім за зацікавленість її творчістю.

Талановиті артисти, учні класу сольного співу Тетяни Килимник, виконали пісні під акомпанемент фортепіано. Ведучою заходу стала концертмейстер Інна Аріон.

Присутні поринули в атмосферу позитивного настрою, щирої поезії та доброї музики. Глядачі активно підтримували виконавців оплесками, відповідали на питання ведучої та ділились враженнями від творчості пані Марії.


Немає коментарів:

Дописати коментар