Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 17 квітня 2024 р.

Караван історій "Читати, щоб бути у тренді!"😉

Найважливіше у навчанні та вихованні дитини - залучення до читання. Це приклад дорослих, сім`ї, оточення, залучення у школі, відвідування бібліотек та заходів закладів культури, мода на читання через ЗМІ та інші засоби реклами культури та читання.

Привчити дітей читати книжки в наш час, коли так багато спокус їх не читати - місія не з легких! Тому треба постійно розмірковувати про те, як презентувати дітям книги так, щоб вони забажали їх читати. Працівниці Центральної публічної дитячої бібліотеки постійно проводять різноманітні заходи для зацікавлення дітей читанням.

Сьогодні, 17 квітня, бібліотекарки молодшого абонементу організували караван історій "Читати, щоб бути у тренді!" для учасників гуртка "Почитайко".

Діти дізнались більше про користь читання, важливість розвитку цієї звички для навчання та спілкування з оточенням, ознайомились із популярними книгами українських і світових авторів. Також присутні зробили експрес-рекламу своїх улюблених видань, порекомендувавши таким чином одноліткам літературу для позакласного читання.

"Читання - це все-таки розвага та дозвілля. Це розвага з розвиваючим, пізнавальним і навчальним ефектом. Саме тому важливо постійно показувати дітям, що читати - це круто, модно та корисно. Якщо важко знайти щось цікаве - завжди можна запитати поради в бібліотекаря", - наголосили організаторки заняття.

Немає коментарів:

Дописати коментар