Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 13 квітня 2022 р.

Година спілкування "Шахрайство. Як не стати жертвою шахраїв"👮

Проблема скоєння шахрайств завжди була та залишається актуальною через те, що цей злочин має свої специфічні ознаки. Потерпілі в переважній більшості власноруч передає злочинцю своє майно або цінності під впливом певних чинників, які створює шахрай. Існує багато сценаріїв, які використовуються, щоб заманити жертву до пастки. Але кожен може захистити себе та своїх рідних, озброївшись знанням про найбільш поширені види шахрайства.

13 квітня у центральній публічній бібліотеці для дітей №12 було організовано годину спілкування "Шахрайство. Як не стати жертвою шахраїв".

Захід відвідали підопічні благодійної організації "БФ" Карітас Хмельницький УГКЦ", члени проекту "Соціально-культурної спільноти "Молоді серця".


Зустріч провели представники патрульної поліції. Начальниця відділу зв'язків з громадськістю Анна Стрембіцька розповіла про найпоширеніші види шахрайства та схеми дій злочинців, надала практичні рекомендації для уникнення спілкування з злочинцями різними засобами зв`язку.

За допомогою слайд-презентації інспекторка проаналізувала різні випадки та проконсультувала присутніх щодо шахрайства у різних сферах життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар