Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 27 квітня 2022 р.

Книгомандри "У країну добрих казок"😊📚

Володимира Рутківського називають письменником, який робить читачів щасливими. Особливо дітей. Це митець, який докладав усіх зусиль, щоб діти хотіли читати. Його твори екранізують, дитячими поезіями зачитуються, а історичні романи відкривають багатьом сучасним українцям очі на минуле нашої країни. 

Високохудожня та стилістично вправна, пізнавальна та змістовна, цікава та весела, захоплююча та щира, добра та мудра… такою є творчість українського дитячого автора Володимира Рутківського. Його повісті й романи для дітей та юнацтва, користуються великою популярністю серед читачів.

Вони - поза часом! І це невипадково: у кожній історії, що її оповідає автор, діти знаходять відповіді на актуальні для них питання "душевного виміру", що їх хвилюють сьогодні й зараз, пізнають складний і неповторний світ, історію свого народу, пізнають себе і своїх друзів.

З нагоди 85-ої річниці відомого літератора бібліотекарки молодшого абонементу організували для читачів книго-мандри "У країну добрих казок"Захід пройшов в рамках плану гуртка "Почитайко".

Дітки дізнались більше про творчість автора, поспілкувались про прочитані книги. Також читачі відповіли на запитання вікторини, розмалювали героїв і обрали книги для читання вдома.

Немає коментарів:

Дописати коментар