Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 21 квітня 2022 р.

Святкова програма "Традиції та краса українського Великодня"🐣

Великдень - одне з найважливіших свят для усіх християн. У цей день ми з радістю святкуємо світле воскресіння Сина Божого - Ісуса Христа, який віддав своє життя для спасіння людства.

Це особливе свято з багатовіковою історією, з ним пов’язано багато цікавих традицій, які стали невід’ємною частиною Великодня. У різних народів вони відрізняються та мають свої особливості. 

Сьогодні, 21 квітня, у центральній публічній бібліотеці для дітей №12 відбулась святкова програма "Традиції та краса українського Великодня" для мешканців мікрорайону Виставка - читачів бібліотеки та ВПО.




Бібліотекарі розповіли присутнім про значення Великодня для українців, традиції, які зберігаються в наших родинах, а також нагадали історію виникнення цього свята та його важливість у релігійному календарі.

Родзинкою заходу стали музичні номери від учнів Хмельницької школи мистецтв "Заріччя". Талановиті артисти створили святкову атмосферу, подарувавши глядачам гарний настрій і позитивні емоції.

Гостями святкової програми були представники Національної поліції. Полісмени подякували вокалістам за виконання патріотичних пісень і гарний настрій, подарувавши книги.

"Великдень - одне з найбільших після Різдва Христового свят у християнській релігії. Великдень завжди святкували радісно, піднесено. Готувалися до цього свята заздалегідь. Сьогодні ми присвятили музичну програму саме світлому Воскресінню, створивши позитивну атмосферу для наших глядачів", - відзначили організаторки події.







Немає коментарів:

Дописати коментар