Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 15 квітня 2022 р.

Майстер-клас із виготовлення писанки "Дубовий листочок"🍃🐰🐣

Процес створення означених символів Великодня та прикрашення ними оселі буде приємною складовою святкового настрою. Разом із традиційними рушниками, паскою та крашанками ці рукотвори сповнять будинок чистою, світлою, радісною атмосферою.

Продовжуючи цикл великодніх заходів, 15 квітня, у центральній публічній бібліотеці-філії для дітей №12 організували майстер-клас із виготовлення писанки "Дубовий листочок". Учасниками стали дітки ВПО та читачі бібліотеки.

Для проведення уроку декоративно-ужиткового мистецтва запросили членкиню Національної спілки художників України, учасницю українських і міжнародних виставок, викладачку Хмельницької художньої школи Борецьку Надію Анатоліївну.

Мисткиня лаконічно та зрозуміло пояснила маленьким учасникам процес розписування великодніх яєчок, допомогла попрацювати з воском і барвниками, ознайомивши дітей з основними правилами вдалого розпису.

Окремо пані Надія приділила увагу традиційним візерункам на українських писанках та їхньому значенню в релігійній культурі нашої держави.



"Що може бути краще, як прикрасити оселю до Великодня оздобами, виробленими дитячими руками?.. Адже ці декорації відображають креативність, фантазію та святковий настрій дітей. Великодні сувеніри будуть зберігатись у домівках багато років", - відзначили на завершення заходу організаторки.

Немає коментарів:

Дописати коментар