Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 22 квітня 2022 р.

Екологічний відео-глобус "Нехай цвіте моя земля"🌎

22 квітня – Всесвітній День Матері-Землі (#International_Mother_Earth_Day) - свято чистої Води, Землі й Повітря, а також єднання народів для захисту навколишнього середовища, збереження багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. Відзначається ця подія з 1970 року.

22 квітня бібліотекарі молодшого абонементу долучилися до відзначення цього дня та провели для читачів екологічний відео-глобус "Нехай цвіте моя земля"Мета заходу - допомогти маленьким читачам сформувати корисні еко-звички, дізнатись більше про наслідки недбалого ставлення до навколишнього середовища та правильне використання ресурсів нашої планети.

Працівниці бібліотеки підготували цікаві відеоролики для дітлахів, перегляд яких супроводжувався обговоренням проблем нашої планети та наших вчинків, які позитивно або негативно впливають на природу. Також дітлахи погралися та розповіли про своє ставлення до довкілля.



Важливість екологічного виховання дітей важко переоцінити. Будьмо чесними - наша планета в поганому стані. Острови сміття в океанах, вирубка лісів, забруднення повітря, ґрунтів і води - усі ці фактори підштовхують наш світ до екологічної катастрофи. Саме тому важливо навчити дітей берегти довкілля.



"Про навколишнє середовище не обов’язково говорити нудно та серйозно. Дітям подобається бути супергероями, які рятують світ. Тож варто допомогти їм уявити, як можна конкретними кроками рятувати навколишнє середовище. Діти, які люблять і бережуть природу будуть розвиватися гармонійними особистостями, матимуть почуття прекрасного та розуміння тісного взаємозв'язку всього живого на планеті", - відзначає бібліотекарка молодшого абонементу Вікторія Пешкова.






Немає коментарів:

Дописати коментар