Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 26 квітня 2022 р.

Практичне заняття "Як захистити себе в загрозливих ситуаціях"👮

Кожна людина має право на життя - це непорушна істина. Однак, бувають випадки, коли з різних причин хтось посягає саме на життя людини, бажаючи нашкодити її інтересам та волі. Тому особа повинна не тільки вміти захистити себе, але й зробити це законно, не перевищивши межі самооборони, які встановлені законом.

Теоретично людина може прожити життя, не потрапивши у ситуації, в яких треба захищатись. Однак погрози, вимагання, напади - досить поширені соціальні небезпеки. Щоб правильно діяти у таких ситуаціях, варто знати прийоми самозахисту.

Сьогодні, 26 квітня, працівниці центральної публічної бібліотеки для дітей №12 організували практичне заняття "Як захистити себе в загрозливих ситуаціях". Захід організували для колег-бібліотекарів та жінок мікрорайону Виставка.

Для проведення заняття запросили представників Національної поліції у Хмельницькій області - підрозділу з охорони громадського порядку ТОР.

Поліцейські зрозуміло та просто пояснили:

- в яких ситуаціях варто захищатись;

- як зорієнтуватись в загрозливій ситуації;

які прийоми самозахисту будуть найефективнішими залежно від власних фізіологічних ознак та нападника.

Також ТОРівці дали корисні рекомендації щодо розвитку важливих навичок опанування себе в стресових ситуаціях і манери поведінки під час загрози.

Присутні поставили питання патрульним, розповіли про власний досвід у складних ситуаціях і розширили базові знання про самозахист.

Дякуємо працівникам Національної поліції за інформативне та змістовне заняття.

Немає коментарів:

Дописати коментар